News

News

Τρίτη
Δεκέμβριος, 5

Σύστημα γέμισης ASAP της Butler Creek

Πολύ πρόσφατα είδαμε σε ένα σκοπευτήριο στη πολιτεία του Μέριλαντ στις ΗΠΑ έναν πολίτη να γεμίζει τους γεμιστήρες του με τη συσκευή που θα δείξουμε σε αυτό το άρθρο μας. Δυστυχώς, δεν έχουμε κάποια προσωπική εμπειρία μαζί της. Κατ’επέκταση, δε θα κάνουμε οποιαδήποτε κριτική και θα κάνουμε μία απλή παρουσίαση του προϊόντος διότι μας φάνηκε αρκετά πρωτότυπη ιδέα και δεν το είχαμε δει κάπου άλλου. Το ASAP κυκλοφόρησε το Φεβρουάριο του 2019 από την αμερικανική εταιρία Butler Creek.

Πηγή: TheFirearmBlog.com

Σύμφωνα με τη κατασκευάστρια εταιρία, το κόστος του ASAP σήμερα είναι στα $442.95 και είναι η μοναδική συσκευή αυτόματης γέμισης στην αγορά. Το σύστημα λειτουργεί είτε με ρεύμα από πρίζα, είτε με μπαταρία και έχει ένα πολύ απλό σύστημα. Το γεμίζουμε με φυσίγγια, επιλέγουμε πόσα φυσίγγια θέλουμε να βάλει στο κάθε γεμιστήρα, τοποθετούμε το γεμιστήρα, και τέλος του πατάμε το κουμπί γεμίσματος.

Πηγή: ButlerCreek.com

Το ASAP αναγράφει ότι γεμίζει 30 φυσίγγια σε 45 δευτερόλεπτα. Η εταιρία αναφέρει ότι το σύστημα ASAP λειτουργεί με γεμιστήρες τύπου AR16/M16 και διαμετρήματα .223 Remington και 5.56×45mm NATO (εάν δε γνωρίζετε τη διαφορά μπορείτε να μελετήσετε το άρθρο μας «Διαφορά .223 και 5.56×45»). Βλέπετε το σχετικό βίντεο προώθησης από τη Butler Creek παρακάτω.

Όπως αναφέραμε και στην εισαγωγή, δεν έχουμε να κάνουμε οποιαδήποτε προσωπική κριτική καθώς δεν έχουμε εμπειρία με το ASAP. Παρ’όλα αυτά, το θεωρήσαμε αρκετά πρωτότυπη ιδέα για να το μοιραστούμε με τους αναγνώστες μας. Θεωρούμε ότι άτομα με προβλήματα στα χέρια ή στα δάχτυλα, όπως επίσης και σκοπευτήρια ή/και κέντρα εκπαιδεύσεως όπου πολλές φορές χρειάζονται χιλιάδες φυσίγγια ημερησίως ίσως να το βρουν χρήσιμο.

Πηγή: GunsAmerica.com

Ελπίζουμε να το βρήκατε χρήσιμο ή τουλάχιστον ενημερωτικό. Εάν γνωρίζετε περισσότερα αντίστοιχα αυτόματα συστήματα γεμίσματος, ή εάν έχετε εμπειρία με το συγκεκριμένο, περιμένουμε τα σχόλια σας.

Source link

Παρελκόμενα
#Σύστημα #γέμισης #ASAP #της #Butler #Creek

Latest articles

Find us on

Latest articles

Related articles

Προσβολή στόχων με έμμεσα πυρά (αποστολή βολής) – commandos.gr...

Για την εκτέλεση παρατηρούμενης έμμεσης βολής ακολουθούνται τα εξής τρία στάδια: Εντοπισμός του στόχου (εξακρίβωση της θέσης του). αίτηση πυρών με...

Σχολή Υποβρύχιων Καταστροφών – commandos.gr – Ειδικές Δυνάμεις

των Περικλή Ζορζοβίλη και Δημήτρη Μανακανάτα, ΠΕΡΙΠΟΛΟΣ Ανοιξη 2006 Από την εποχή της συγκρότησής της, το 1953 μέχρι...

Σχολείο Υποβρυχίων Καταστροφών (ΣΥΚ) – Θέματα για τις Ελληνικές...

Η Ελλάδα εισήλθε στη συμμαχία ΝΑΤΟ στις 18 Φεβρουαρίου 1952 και σύντομα ξεκίνησαν οι συνεκπαιδεύσεις και ανταλλαγή...

Πυρομαχικό SMArt 155 (DM702) – commandos.gr – Ειδικές Δυνάμεις

To SMArt 155 είναι ένα έξυπνο, αυτόνομο και αποτελεσματικό πυρομαχικό Πυροβολικού τύπου «fire and forget», το...

Σωστικά μέσα ιπταμένων – commandos.gr – Ειδικές Δυνάμεις

Ατομικό Σωσίβιο Ιπταμένου LPU – 10/P Φοριέται κάτω από το life jacket, με τους ασκούς στην εξωτε­ρική μεριά...

Στρατιωτική Ελεύθερη Πτώση – commandos.gr – Ειδικές Δυνάμεις

Οι επιχειρήσεις Στρατιωτικής Ελεύθερης Πτώσης χαρακτηρί­ζονται γενικά από πτήσεις πάνω ή δίπλα από τον Αντικειμενικό Σκοπό (ΑΝΣΚ)...