free web page hit counter

Ζημιά εκατομμυρίων και κρεμάλα στoν κυβερνήτη του "Κεμάλ Ρέις" ,εύσημα στον κυβερνήτη του «Λήμνος»

Σχόλια · 4577 Προβολες

Το ντοκουμέντο που βλέπει το φως της δημοσιότητας από την τουρκική φρεγάτα KEMAL REIS μετά την πρόσκρουση που είχε με την φρεγάτα ΛΗΜΝΟΣ και την οδήγηση της σε βλάβες οι οποίες την οδήγησαν σε πολύμηνη καθήλωση.

Όπως έχει ήδη μεταδώσει ο "E" την ώρα που το ελληνικό πλοίο, επιχειρούσε να κάνει αναγνωριστική πλεύση σε κοντινή απόσταση από το Oruc Reis, ο κυβερνήτης του KEMAL REIS έκανε κίνηση προς την κατεύθυνσή του.

Ο έμπειρος κυβερνήτης της ΛΗΜΝΟΣ αντιλήφθηκε τις προθέσεις του Τούρκου. Έκανε κράτει τις μηχανές, με αποτέλεσμα το KEMAL REIS με την φόρα που είχε πάρει να περάσει από μπροστά. Κι εκείνη τη στιγμή η ΛΗΜΝΟΣ έκανε πρόσω, χτυπώντας τους Τούρκους πίσω δεξιά, στην πρύμνη.

Ο Τούρκος κυβερνήτης προχώρησε, πρακτικά, σε μια κίνηση η οποία είναι συχνή στο Αιγαίο ανάμεσα σε τουρκικές ακταιωρούς και κανονιοφόρους του Π.Ν., ωστόσο στη συγκεκριμένη περίπτωση ο όγκος της φρεγάτας δεν βοηθούσε. Ο ελιγμός του ήταν ανεπαρκής και λανθασμένα υπολογισμένος, με αποτέλεσμα η πλώρη της φρεγάτας «Λήμνος» να προκαλέσει σοβαρές ζημιές στο «Κεμάλ Ρέις». Ο κυβερνήτης της «Λήμνος» βλέποντας το «Κεμάλ Ρέις» να προσεγγίζει με ταχύτητα από τα αριστερά, έδωσε εντολή για συνέχιση της ευθείας πορείας, με αποτέλεσμα η πλώρη της φρεγάτας του Π.Ν. να καρφωθεί στο δεξί πρυμναίο τμήμα του τουρκικού πολεμικού.

Μια προσεκτική ματιά στην φωτογραφία δείχνει ότι κάτι κρέμεται. Αυτό, σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές ενημέρωσης με τις οποίες επικοινώνησε ο enikos.gr, είναι δέσμη καλωδίων. Κάτι που σημαίνει ότι η πλώρη της ΛΗΜΝΟΣ μπήκε 2,5 με 3 μέτρα μέσα.

Τα συγχαρητήρια του υπουργού Εθνικής Aμυνας Νίκου Παναγιωτόπουλο στον κυβερνήτη της φρεγάτας «Λήμνος» του πολεμικού ναυτικού (Π.Ν.), αντιπλοίαρχο Γιάννη Σαλιάρη ήλθαν λίγες ημέρες μετά την πρόσκρουση με τη φρεγάτα «Κεμάλ Ρέις» του τουρκικού ναυτικού, έπειτα από λανθασμένο ελιγμό του Τούρκου κυβερνήτη στην ευρύτερη περιοχή δραστηριοποίησης του ερευνητικού πλοίου «Ορούτς Ρέις».

Λέγεται πως ο επόμενος χαρακτήρας που θα «κατακρεουργηθεί» από την ΜΙΤ είναι ο κυβερνήτης της τουρκικής Φρεγάτας, ο οποίος διατάχτηκε να οδηγήσει εσπευσμένα το πλοίο στα ανοιχτά της Αμμόχωστου, μιας και λόγω της κακοκαιρίας που έπιασε νότια του Καστελλορίζου, υπήρχε κίνδυνος να βάλει νερά μετά την επακούμβησή του με την Ελληνική Φρεγάτα.


Δειλά δειλά έχουν αρχίσει να αναφέρουν τα τρολ της τουρκικής ΜΙΤ, που παρουσιάζονται ως πρώην συνεργάτες του, πως ο κυβερνήτης αυτός ήταν Κεμαλικός, δηλαδή εχθρός της Τουρκίας, σύμφωνα με τον πρόεδρο της χώρας Ερντογάν, μιας και ο Κεμαλ είχε υπογράψει την Συνθήκη της Λωζάνης.

Tώρα που ο "Στόχος" διέρρευσε την φωτογραφία με το ξεσχισμένο Κεμαλρεϊς, οπωσδήποτε το καλύτερο εξιλαστήριο θύμα είναι ο κυβερνήτης του. Μην τον δούμε σε λίγες μέρες να ζητάει πολιτικό άσυλο στην Ελλάδα.

Δύο είναι τελικά τα θύματα από την θρυλική πλέον “επακούμβηση” της Φρεγάτας μας «Λήμνος». Εκτός από το Κεμάλ Ρέις, σε θύμα μετατρέπεται και ο κυβερνήτης της τούρκικης ξεσκισμένης φρεγάτας Μεχμέντ Οζγκούρ Οζομέκ..

 

Kemal Reis: Αυτός είναι ο Τούρκος κυβερνήτης της φρεγάτας που διέλυσε η Λήμνος ;

Αυτός είναι σύμφωνα με πρόσφατα βίντεο ο κυβερνήτης της τουρκικής φρεγάτας Kemal Reis, η οποία αποσύρθηκε από την συνοδεία του Oruc Reis με τρύπα 5Χ1,5 στην δεξιά πίσω πλευρά, μετά την σύγκρουσή της με την ελληνική φρεγάτα Λήμνος.

Ο Μεχμέντ Οζγκούρ Οζομέκ προσπάθησε να εμβολίσει την φρεγάτα Λήμνος, όμως ο επιδέξιος χειρισμός του Έλληνα κυβερνήτη άλλαξε τις ισορροπίες και εμβόλισε αυτός το Kemal Reis.

Oι Τούρκοι φέρουν βαρέως την συγκεκριμένη εξέλιξη, αφού η συγκεκριμένη φρεγάτα είναι το καμάρι του τουρκικού στόλου.

Μάλιστα δεν είναι λίγες οι αναφορές στο Twitter παλαιών ναυτών του Οζομέκ τον οποίο κατηγορούν ως Κεμαλιστή. Δηλαδή σύμφωνα με τον Ερντογάν προδότη της Τουρκίας.

Δύσκολα τα πράγματα για τον κυβερνήτη που τον περιμένουν με… ανοιχτές αγκάλες στην Αττάλεια.

Nα πούμε σε αυτό το σημείο πως ο Τούρκος καπετάνιος θεωρούνταν, πριν την επακούμβηση, ο καλύτερος στο τουρκικό πολεμικό ναυτικό, γι αυτό το λόγο του έγινε και το αφιέρωμα.

Θες να γινεις αρθρογραφος στο commandos.gr και καθε μερα να βλεπουν τα αρθρα σου πανω απο 10.000 ατομα ? αν ναι κλικ εδω 

ΕΙΣΑΙ ΕΙΔΙΚΟΔΥΝΑΜΙΤΗΣ ? ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΕΛΑ

ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΕΙΔΙΚΟΔΥΝΑΜΙΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΥΠΡΟΥ

 

Σχόλια