News

News

Πέμπτη
Σεπτέμβριος, 28

Ιστορίες: Πως να αντιμετωπίζεις αριστερούς (Κ. Σμιθ)

Στις ΗΠΑ υπάρχει ένας τεράστιος διαχωρισμός σε αριστερών/φιλελεύθερων (liberal) πεποιθήσεων πολιτών που είναι υπέρ της απαγόρευσης της οπλοκατοχής και κατά των σωμάτων ασφαλείας και ενόπλων δυνάμεων με τους, λεγόμενους, συντηρητικούς (conservative) που στηρίζουν περισσότερο τις παραδόσεις και τους νόμους και ψηφίσματα του κράτους. Μία χιουμοριστική και ταυτόχρονα ενδιαφέρουσα άποψη δημοσίευσε ο θρύλος που ακούει στο όνομα Κλιντ Σμιθ και αυτό θα δούμε σε αυτό το άρθρο μας.

Πηγή: MSSBlog.com

Ο κύριος Κλιντ Σμιθ είναι ένας ζωντανός θρύλος. Ιδρυτής μίας από τις παλαιότερες σχολές εκπαίδευσης μάχης, της Thunder Ranch, αλλά πάνω απ’όλα ένας πολύ έμπειρος πολεμιστής. Πεζοναύτης βετεράνος του πολέμου του Βιετνάμ, έπειτα πέρασε 7 χρόνια ως σκοπευτής ακριβείας σε ομάδα SWAT, δημιούργησε τα εγχειρίδια τακτικών μάχης των πρώτων ομάδων SWAT στις ΗΠΑ, βρέθηκε και πολέμησε σε κάθε θερμή άκρη του πλανήτη όλη τη δεκαετία του 1990 ως συμβασιούχος ασφαλείας, το 1986 έγινε ο διευθυντής του τμήματος εκπαιδεύσεως της Heckler & Koch όπου δίδαξε σε όλο το κόσμο χειρισμούς με κάθε οπλικό σύστημα της εταιρίας, και ασφαλώς έχει εκδώσει αμέτρητα άρθρα και εκπαιδευτικά υλικά όλα αυτά τα χρόνια.

Πηγή: TheTruthAboutGuns.com

Το χαρακτηριστικό του κυρίου Κ. Σμιθ είναι αμεσότητα στην επικοινωνία του, το πως με λίγα λόγια μεταφέρει σπουδαία μαθήματα, και το πως μεταδίδει σοβαρά ζητήματα μέσα από το χιούμορ. Έτσι ακριβώς μίλησε και στο ερώτημα ενός μαθητή του, «πως να αντιμετωπίζουμε τους αριστερούς/φιλελεύθερους;». Βλέπετε την απάντηση παρακάτω και ακριβώς κάτω από το βίντεο μπορείτε να τη διαβάσετε και σε ελληνική απόδοση.


Πρέπει να αποφασίσετε τώρα ότι θα δώσετε μάχη για τη ζωή σας. Δε γίνεται να περιμένετε να είστε στο έδαφος με τα πλευρά σας σπασμένα και τα μούτρα σας κιμά. Έχω μία ιστορία με ένα μαθητή που είχε έρθει για εκπαίδευση στο Τέξας, και είναι ένα καλό παράδειγμα από το τι αντιμετωπίζουμε στις μέρες μας…

Ήρθε από το χώρο στάθμευσης, ωραία κυρία, πολύ ευχάριστη, πολύ Τεξανή στη συμπεριφορά, ξέρετε… Εντυπωσιακά μαλλιά, φτιαγμένα νύχια, διαμάντια, και όλες αυτές οι μαλακίες. Ωραία κυρία. Πολύ κλασική Τεξανή… Και στο προφυλακτήρα του αυτοκινήτου της είχε όλα αυτά τα αυτοκόλλητα «Σώστε τις φάλαινες», «Ο κόσμος του Μαντέλα», και άλλες τέτοιες μαλακίες και έλεγα μέσα μου «ωχ Θεέ μου, δε το πιστεύω».

Αλλά ήταν μία καλή κυρία και η δουλειά μου δεν είναι να κρίνω, είναι να διδάσκω.

Οπότε ήμασταν στη δεύτερη μέρα εκπαιδεύσεως και σε ένα διάλειμμα της λέω «απλά από απορία, ήρθες εδώ για…;». Και αμέσως απαντάει «ξέρεις, ήμουν σε ένα μεγάλο εμπορικό στο Σαν Αντόνιο και με το που βγήκα στο χώρο στάθμευσης τρεις τύποι έπεσαν επάνω μου και με πλάκωσαν στο ξύλο και μου πήραν τα πάντα. Χρειάστηκε να κάνω επτά πλαστικές επεμβάσεις προσώπου για να επαναφέρω τα χαρακτηριστικά μου». Και συνέχισε «οπότε με το που βγήκα από το νοσοκομείο πήγα και αγόρασα ένα όπλο».

Κανένας δε φοβάται περισσότερο από έναν αριστερό που τον πλάκωσαν στο ξύλο! Άρα το μόνο που χρειάζεται να κάνουμε είναι να τους πλακώσουμε όλους στο ξύλο και θα πάνε να αγοράσουν όπλα. Σήμερα περιμένουν κάποιον άλλον να πάει να τους σώσει.

«Μισώ την αστυνομία!»… Τέλεια! Κάνουν πορείες διαμαρτυρίας κατά της αστυνομίας… «Μισώ την αστυνομία! Μισώ την αστυνομία! Μισώ την αστυνομία!» και μετά πηγαίνουν τρία τετράγωνα παρακάτω «ωχ! Κάποιος έσπασε το αμάξι μου! Ποιον να πάρω; Τη πυροσβεστική;». Ξέρεις, «κάποιος έσπασε το αμάξι μου και έκλεψε όλα τα CD μου!». Σκέψου, τώρα ζητάς βοήθεια από τους αστυνομικούς που έβριζες πριν λίγο. Ωραία, άκου να δεις… Θέλω να βγάλεις το μπλοκάκι των επιταγών σου να να γράψεις πόσο κοστίζει να έχεις κάποιον να έρθει και να ελέγξει το σπίτι τους στις 3 το πρωί όταν άκουσες έναν εισβολέα να μπαίνει σπίτι σου. Θα είναι μία μεγάλη γαμημένη επιταγή!

Ωραία ε; Και μετά σου λένε οι αστυνομικοί δεν είναι όλοι καλοί… Εδώ έχουμε παπάδες που γαμάνε παιδιά! Γιατί να είναι τέλειοι όλοι οι αστυνομικοί; Να θυμάστε, εάν υπάρχουν 100 απόφοιτοι από τη σχολή ορθοπεδικής χειρουργικής, κάποιος πέρασε τελευταίος! Και ρωτήστε με το πως το ξέρω… Το πιάνετε;


το βρήκαμε εδώ

Ιστορίες
#Ιστορίες #Πως #να #αντιμετωπίζεις #αριστερούς #Σμιθ

Latest articles

Find us on

Latest articles

Related articles

Προσβολή στόχων με έμμεσα πυρά (αποστολή βολής) – commandos.gr...

Για την εκτέλεση παρατηρούμενης έμμεσης βολής ακολουθούνται τα εξής τρία στάδια: Εντοπισμός του στόχου (εξακρίβωση της θέσης του). αίτηση πυρών με...

Σχολή Υποβρύχιων Καταστροφών – commandos.gr – Ειδικές Δυνάμεις

των Περικλή Ζορζοβίλη και Δημήτρη Μανακανάτα, ΠΕΡΙΠΟΛΟΣ Ανοιξη 2006 Από την εποχή της συγκρότησής της, το 1953 μέχρι...

Σχολείο Υποβρυχίων Καταστροφών (ΣΥΚ) – Θέματα για τις Ελληνικές...

Η Ελλάδα εισήλθε στη συμμαχία ΝΑΤΟ στις 18 Φεβρουαρίου 1952 και σύντομα ξεκίνησαν οι συνεκπαιδεύσεις και ανταλλαγή...

Πυρομαχικό SMArt 155 (DM702) – commandos.gr – Ειδικές Δυνάμεις

To SMArt 155 είναι ένα έξυπνο, αυτόνομο και αποτελεσματικό πυρομαχικό Πυροβολικού τύπου «fire and forget», το...

Σωστικά μέσα ιπταμένων – commandos.gr – Ειδικές Δυνάμεις

Ατομικό Σωσίβιο Ιπταμένου LPU – 10/P Φοριέται κάτω από το life jacket, με τους ασκούς στην εξωτε­ρική μεριά...

Στρατιωτική Ελεύθερη Πτώση – commandos.gr – Ειδικές Δυνάμεις

Οι επιχειρήσεις Στρατιωτικής Ελεύθερης Πτώσης χαρακτηρί­ζονται γενικά από πτήσεις πάνω ή δίπλα από τον Αντικειμενικό Σκοπό (ΑΝΣΚ)...