News

News

Σάββατο
Σεπτέμβριος, 30

Ιστορίες Αυτοάμυνας #1 (Μπίλι Μπερντζέλ)

Πριν από λίγο καιρό είχαμε δημοσιεύσει το άρθρο μας «Ιστορίες Αυτοάμυνας #0 (Μπίλι Μπερντζέλ)». Ένα άρθρο όπου ο κύριος Μπίλι Μπερντζέλ, ένας πάρα πολύ έμπειρος επαγγελματίας πολεμιστής από τις ΗΠΑ, περιγράφει διάφορα πρόσφατα πραγματικά περιστατικά αυτοάμυνας για να προωθήσει τη νόμιμη οπλοφορία και οπλοκατοχή για αυτοάμυνα. Εδώ θα δούμε τη συνέχεια από αυτή τη δημοσίευση του.

Πηγή: CannaeProGear.com

Το συγκεκριμένο αναρτήθηκε στις 10 Νοεμβρίου του 2017 και έχει πολλά ενδιαφέροντα μαθήματα για κάθε νομοταγή πολίτη που θέλει να προστατέψει τον εαυτό του και αυτούς που αγαπάει από εγκληματίες που θέλουν να τον βλάψουν. Μπορείτε να δείτε το βίντεο παρακάτω ενώ ακριβώς από κάτω υπάρχει το περιεχόμενο του βίντεο σε ελληνική απόδοση ώστε να είναι κατανοητό σε όλους τους αναγνώστες μας.

https://www.youtube.com/watch?v=7GR2tBs0koQ


Γεια σας, είμαι ο Μπίλι Μπερντζέλ και σήμερα είναι η πρώτη μας Παρασκευή του Μαχητή Ελευθερίας!

Σε όλους σας άρεσαν οι ιστορίες αυτοάμυνας των πολιτών οπότε θα το κάνω κάθε Παρασκευή. Θα μιλάω για πραγματικές ιστορίες που έγιναν για να διδαχθούμε μαθήματα από εκεί, να γίνουμε πιο έξυπνοι, και να γίνουμε πιο αποτελεσματικοί εκεί έξω στην αυτοάμυνα και στη προστασία της οικογένειας μας. Ή ακόμα καλύτερα το πως θα αποφύγουμε τη συμπλοκή τελείως. Οι σύνδεσμοι όσων αναφέρω θα είναι πάντα στη περιγραφή του βίντεο.

Για τη πρώτη μας ιστορία πηγαίνουμε στην Ιντιάνα όπου ο Ουίλιαμ Κέλερχοζ προστάτευσε την οικογένεια του από δύο ένοπλους εισβολείς. Ήταν σπίτι με την οικογένεια του, δύο τύποι εισβάλουν στο σπίτι του κρατώντας ρόπαλα του μπέιζμπολ και αρχίζουν να τον χτυπούν με τα ρόπαλα. Κατάφερε και τράβηξε το όπλο του και πυροβόλησε προς το μέρος τους, πέτυχε τον έναν αλλά και οι δύο διέφυγαν. Και για αυτούς που λένε τα ίδια πάντα, έγινε αυτό που λέτε συνέχεια; Όχι! Δε του πήραν το όπλο και να το χρησιμοποιήσουν εναντίον του. Παρότι είχαν ρόπαλα, είχαν το πλεονέκτημα του αιφνιδιασμού, ήταν κάτω και τον χτυπούσαν, αλλά και πάλι κατάφερε να τραβήξει το όπλο του και να το χρησιμοποιήσει χωρίς να χρησιμοποιηθεί εναντίον του. Δεν έχω ακούσει ποτέ να συμβαίνει κάτι τέτοιο.

Τώρα πηγαίνουμε στο Κλίβλαντ στο κατάστημα Τάκο Μπελ. Ακούστε εδώ… Έχουμε πέντε υπαλλήλους του Τάκο Μπελ που ήταν εκεί όταν συνέβη αυτό αργά το βράδυ. Δύο άντρες μπαίνουν μέσα, και οι δύο οπλισμένοι. Τρεις υπάλληλοι, τρεις από τους πέντε υπαλλήλους, οπλοφορούν και αρχίζουν να πυροβολούν τους κακοποιούς. Ο ένας κατάφερε να διαφύγει και ο δεύτερος όταν έφτασε η αστυνομία ανακάλυψε ότι είχε πεθάνει επί τόπου από πολλαπλά τραύματα πυροβολισμών. Ξέρετε τι ΔΕΝ έγινε και σε αυτή τη περίπτωση; Δε πέθανε κανένας άλλος! Μερικοί λένε για επιθέσεις «αν οπλοφορούσαν κι άλλοι, τότε πιο πολλοί θα είχαν πεθάνει». Όχι! Και πάλι, ανοησίες από τη κυβέρνηση κατά των πολιτών. Ψέματα, ψέματα και άλλα ψέματα. Δε συμβαίνει ποτέ. Κάθε μέρα σε ολόκληρη την Αμερική νομοταγείς άνθρωποι νόμιμα χρησιμοποιούν όπλα για να αμυνθούν για τη ζωή τους, τους συναδέλφους τους, τους αγαπημένους τους, κτλ. Αυτό γίνεται συνεχώς.

Επόμενη ιστορία, πάμε στο Σπόκαν στην Ουάσινγκτον. Μου αρέσει πολύ αυτή ιστορία. Λοιπόν, ο Ρέιμον και η Ντέιζερε Ντέρπι ζούνε στην ίδια γειτονιά εδώ και 13 χρόνια και είδαν κάποιο τύπο που δεν είχαν ξαναδεί να περιφέρεται γύρω από το σπίτι του γείτονα τους, και μετά να μπαίνει στο σπίτι… Είδαν ότι πήδηξε από το φράχτη και μπήκε από τη πίσω πόρτα. Οπότε παίρνουν τηλέφωνο το γείτονα τους ο οποίος οπλοφορούσε. Ο γείτονας τους επιστρέφει στο σπίτι και καθώς ο κακοποιός πηγαίνει να βγει από το σπίτι… Ήρθες στη λάθος γειτονιά φιλαράκι! Και όταν έφτασε η αστυνομία συνέλαβε τον ύποπτο που θα φυλακιστεί. Τι υπέροχη ιστορία που δείχνει πνεύμα κοινότητας. Προσέχεις τη γειτονία σου, παρατηρείς τι συμβαίνει, είναι αυτή η ιδέα του πολίτη-οπλίτη, έρχεσαι και προστατεύεις του γείτονες σου… Και το έχω πει και σε άλλο βίντεο, με τον Τζων Ούιλιφερ από το Ντάλας στο Τέξας ο οποίος έκανε το ίδιο και ο Θεός να τον ευλογεί που εξουδετέρωσε αυτό τον ψυχοπαθή. Αυτό είναι το αμερικανικό πνεύμα που δεν υπάρχει σε καμία άλλη χώρα, γιατί δε μπορείς να έχεις όπλα για να προστατεύεσαι σε άλλες χώρες. Ευτυχώς εδώ έχουμε και προστατεύουμε ο ένας τον άλλο με αυτά όλη την ώρα.

Τώρα θα δούμε ένα περιστατικό από το Λας Βέγκας. Είναι μάθημα από άσχημη εμπειρία… Ο συγκεκριμένος άνθρωπος ονομάζεται Κρις αλλά δε δημοσιεύτηκε το επώνυμο του. Είχαν εισβάλει παλαιότερα στο σπίτι του και είχε πει «αυτή θα είναι η τελευταία φορά που το επιτρέπω αυτό». Τοποθετεί συναγερμό και μέρος του συστήματος είναι ένα κουδούνι πόρτας το οποίο όταν το χτυπάς η κάμερα ενεργοποιείται και στέλνει ειδοποίηση στο κινητό του τηλέφωνο. Οπότε είναι σπίτι, οι ίδιοι κακοποιοί χτυπάνε το κουδούνι για να δουν ότι δεν είναι κανένας μέσα, εκείνος βλέπει στο κινητό του την ειδοποίηση, τους αναγνωρίζει, βγάζει το όπλο του και βγαίνει από τη πίσω πόρτα του σπιτιού. Κάνει το γύρω του σπιτιού, πάει πίσω τους και… Μπαμ, μπαμ, μπαμ! Και κατάφερε να σωθεί από αυτούς τους πολύ κακούς ανθρώπους. Και αυτό ήταν όλο, η υπόθεση έκλεισε.

Οπότε, έχουμε ανθρώπους που δίνουν μάχη για να προστατεύσουν τις ζωές τους, για την ελευθερία τους, για τους γείτονες τους, τις οικογένειες τους, κάθε μέρα σε ολόκληρη την Αμερική. Και όπως βλέπετε αυτά που μας λένε οι αριστεροί είναι ψέματα. Η αριστερά λέει ψέματα. Ορίστε!

Είμαι ο Μπίλι Μπερντζέλ και θα βρεθούμε μια μέρα.


το βρήκαμε εδώ

Ιστορίες
#Ιστορίες #Αυτοάμυνας #Μπίλι #Μπερντζέλ

Latest articles

Find us on

Latest articles

Related articles

Προσβολή στόχων με έμμεσα πυρά (αποστολή βολής) – commandos.gr...

Για την εκτέλεση παρατηρούμενης έμμεσης βολής ακολουθούνται τα εξής τρία στάδια: Εντοπισμός του στόχου (εξακρίβωση της θέσης του). αίτηση πυρών με...

Σχολή Υποβρύχιων Καταστροφών – commandos.gr – Ειδικές Δυνάμεις

των Περικλή Ζορζοβίλη και Δημήτρη Μανακανάτα, ΠΕΡΙΠΟΛΟΣ Ανοιξη 2006 Από την εποχή της συγκρότησής της, το 1953 μέχρι...

Σχολείο Υποβρυχίων Καταστροφών (ΣΥΚ) – Θέματα για τις Ελληνικές...

Η Ελλάδα εισήλθε στη συμμαχία ΝΑΤΟ στις 18 Φεβρουαρίου 1952 και σύντομα ξεκίνησαν οι συνεκπαιδεύσεις και ανταλλαγή...

Πυρομαχικό SMArt 155 (DM702) – commandos.gr – Ειδικές Δυνάμεις

To SMArt 155 είναι ένα έξυπνο, αυτόνομο και αποτελεσματικό πυρομαχικό Πυροβολικού τύπου «fire and forget», το...

Σωστικά μέσα ιπταμένων – commandos.gr – Ειδικές Δυνάμεις

Ατομικό Σωσίβιο Ιπταμένου LPU – 10/P Φοριέται κάτω από το life jacket, με τους ασκούς στην εξωτε­ρική μεριά...

Στρατιωτική Ελεύθερη Πτώση – commandos.gr – Ειδικές Δυνάμεις

Οι επιχειρήσεις Στρατιωτικής Ελεύθερης Πτώσης χαρακτηρί­ζονται γενικά από πτήσεις πάνω ή δίπλα από τον Αντικειμενικό Σκοπό (ΑΝΣΚ)...