News

News

Τρίτη
Οκτώβριος, 3

Ισοθερμικό Under Armour Base 2.0

Σε ένα κατάστημα με όπλα βρήκαμε τα τέλη του 2018 αυτά τα ισοθερμικά σε ειδική προσφορά. Έτσι αγοράσαμε δύο και σε αυτό το άρθρο θα παρουσιάσουμε τη γνώμη μας έπειτα από χρήση τους σε αρκετά κρύα κλίματα και με μακράς διάρκειας έκθεση σε υπαίθριους χώρους.

Πηγή: UnderArmour.com

Όπως δηλώνει και το όνομα του, το Under Armour Base 2.0 είναι μία μπλούζα για χρήση ως «βάση» του ρουχισμού μας. Δηλαδή, κάτω από οτιδήποτε άλλο. Το 2.0 στο όνομα της αντιπροσωπεύει το επίπεδο προστασίας από το κρύο. Συνολικά η εταιρία Under Armour βγάζει τέσσερα επίπεδα με το 1.0 να είναι για το πιο ήπιο κλίμα, και το 4.0 πιο κρύο. Σύμφωνα με τη συσκευασία το 2.0 είναι για «κρύες συνθήκες με μέτρια σωματική άσκηση».

Πηγή: Προσωπικό αρχείο

Το κόστος του Under Armour Base 2.0 είναι γύρω στα $50 και χρησιμοποιεί το πατενταρισμένο ύφασμα ColdGear που φυλακίζει τη θερμότητα εσωτερικά αλλά επιτρέπει στον ιδρώτα να διαφεύγει. Επίσης, είναι ραμμένο με ραφές τεντώματος τεσσάρων σημείων ώστε να ακουμπάει σε όλο το κορμό ομοιόμορφα. Όπως όλες οι μπλούζες της Under Armour, έχει φυσικά και τεχνολογία εξουδετέρωσης των δυσάρεστων οσμών.

Πηγή: Προσωπικό αρχείο

Αυτό που τραβάει αμέσως τη προσοχή είναι ότι εσωτερικά έχει μία βαμβακερή αίσθηση ενώ ολόκληρη η μπλούζα έχει κάποιες περίεργες εσωτερικές ραφές όπως βλέπετε στη συνέχεια. Αυτές οι ραφές έχουν στόχο να αγκαλιάζουν στενά το κορμό αλλά να αφήνουν μικρή ποσότητα αέρα στα μικρά κενά που έχουν ανάμεσα τους. Αυτό φυλακίζει αυτό το θερμό αέρα και έτσι δημιουργεί ένα είδος τεχνητής μόνωσης.

Πηγή: Προσωπικό αρχείο

Ένα πρόβλημα όταν κάνουμε έντονη σωματική άσκηση είναι ότι τα μανίκια ίσως να αρχίσουν να ανεβαίνουν προς τα επάνω. Αυτό το έχουν σκεφτεί στην Under Armour καθώς στο εσωτερικό τους υπάρχει ένα μικρό και διακριτικό λάστιχο που μπορούμε να το περάσουμε στον αντίχειρα μας για να μένουν σταθερά τα μανίκια, ασχέτως της σωματικής άσκησης.

Πηγή: Προσωπικό αρχείο

Σε γενικές γραμμές είμαστε αρκετά ευχαριστημένοι με αυτή τη μπλούζα. Δεν είναι για πολύ κρύα κλίματα αλλά σε ελαφρώς χαμηλές θερμοκρασίες και με λίγο σωματική άσκηση μπορεί να σου κρατήσει σταθερή τη θερμοκρασία για ώρες. Κάτι που μας άφησε πολύ θετικές εντυπώσεις ήταν και η ανθεκτικότητα της. Αρχικά πιστεύαμε ότι το υλικό της θα φθαρεί αμέσως από σκληρότερα υλικά όπως αορτήρες, ζώνες μάχης, κτλ. Παρ’όλα αυτά, η μπλούζα μας εξέπληξε θετικά καθώς δεν έχει φύγει ούτε ραφή μέχρι σήμερα.

Πηγή: Προσωπικό αρχείο

Εν τέλει, τα αξίζει τα λεφτά της; Κατά τη προσωπική μας άποψη, ναι. Δεν είναι κάτι το αξεπέραστο ή μοναδικό, αλλά κάνει όσα γράφει στη συσκευασία, είναι διακριτική, και αρκετά ανθεκτική ώστε να μπορούμε να την εμπιστευτούμε και να την προτείνουμε και στους αναγνώστες μας.

το βρήκαμε εδώ

Ένδυση και Υπόδηση
#Ισοθερμικό #Armour #Base

Latest articles

Find us on

Latest articles

Related articles

Προσβολή στόχων με έμμεσα πυρά (αποστολή βολής) – commandos.gr...

Για την εκτέλεση παρατηρούμενης έμμεσης βολής ακολουθούνται τα εξής τρία στάδια: Εντοπισμός του στόχου (εξακρίβωση της θέσης του). αίτηση πυρών με...

Σχολή Υποβρύχιων Καταστροφών – commandos.gr – Ειδικές Δυνάμεις

των Περικλή Ζορζοβίλη και Δημήτρη Μανακανάτα, ΠΕΡΙΠΟΛΟΣ Ανοιξη 2006 Από την εποχή της συγκρότησής της, το 1953 μέχρι...

Σχολείο Υποβρυχίων Καταστροφών (ΣΥΚ) – Θέματα για τις Ελληνικές...

Η Ελλάδα εισήλθε στη συμμαχία ΝΑΤΟ στις 18 Φεβρουαρίου 1952 και σύντομα ξεκίνησαν οι συνεκπαιδεύσεις και ανταλλαγή...

Πυρομαχικό SMArt 155 (DM702) – commandos.gr – Ειδικές Δυνάμεις

To SMArt 155 είναι ένα έξυπνο, αυτόνομο και αποτελεσματικό πυρομαχικό Πυροβολικού τύπου «fire and forget», το...

Σωστικά μέσα ιπταμένων – commandos.gr – Ειδικές Δυνάμεις

Ατομικό Σωσίβιο Ιπταμένου LPU – 10/P Φοριέται κάτω από το life jacket, με τους ασκούς στην εξωτε­ρική μεριά...

Στρατιωτική Ελεύθερη Πτώση – commandos.gr – Ειδικές Δυνάμεις

Οι επιχειρήσεις Στρατιωτικής Ελεύθερης Πτώσης χαρακτηρί­ζονται γενικά από πτήσεις πάνω ή δίπλα από τον Αντικειμενικό Σκοπό (ΑΝΣΚ)...