News

News

Τετάρτη
Νοέμβριος, 29

Ελαφριά διπλή θήκη γεμιστήρων πιστολιού Tasmanian Tiger

Όταν είχαμε αγοράσει αυτή τη θήκη ήταν καθαρά γιατί χρειαζόμασταν μία διπλή θήκη και ήταν από τις πιο φτηνές, κόστιζε περίπου €10. Ωστόσο, έπειτα από χρήση της σε δεκάδες εκπαιδεύσεις και αμέτρητες ασκήσεις και εξάσκηση, έχουμε δημιουργήσει μία καλή άποψη. Έτσι εδώ θα παρουσιάσουμε τόσο τη θήκη όσο και τη προσωπική μας άποψη από τη χρήση της.

Πηγή: Προσωπικό αρχείο

Το πρώτο που κάνει αμέσως εντύπωση με αυτή τη θήκη είναι το πόσο ελαφριά είναι (μόλις 30 γραμμάρια), και αποτελείται από δύο διαφορετικά υφάσματα. Το πίσω μέρος της, εκεί όπου ασφαλίζει είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό CORDURA® 700 αλλά οι θήκες είναι από ένα απαλό και ελαστικό υλικό που ονομάζεται T-Stretch. Στο κάτω μέρος τους και οι δύο θήκες έχουν οπές αποστράγγισης. Η Tasmanian Tiger τις προσφέρει σε δύο αποχρώσεις σήμερα, σε μαύρο και σε χακί όπως βλέπετε παρακάτω.

Πηγή: TasmanianTiger.info

Σύμφωνα με τη κατασκευάστρια εταιρία η θήκη λειτουργεί για γεμιστήρες από HK P8, Glock, Sig Sauer, και Beretta M9. Η προσωπική μας εμπειρία είναι με γεμιστήρες από Glock και Smith & Wesson M&P και πράγματι δεν είχαμε κανένα πρόβλημα όπως γεμιστήρες να πέφτουν από μετακινήσεις, τρέξιμο, κτλ. Παρότι δεν υπάρχει κανένα ενεργό μέσο ασφάλισης των γεμιστήρων, τους συγκρατεί με ασφάλεια. Ωστόσο, για τον ίδιο λόγο δε θα τη χρησιμοποιούσαμε σε αμφίβιες επιχειρήσεις ή άλματα με αλεξίπτωτο.

Πηγή: TasmanianTiger.info

Αν και με τη πρώτη ματιά νομίζει κανείς ότι οι γεμιστήρες συγκρατούνται μόνο από τη πίεση του ελαστικού υφάσματος, εάν δούμε στο εσωτερικό από τις θήκες θα παρατηρήσουμε ότι η πίσω πλευρά έχει ένα είδος ελαστικού υλικού με αντιολισθητική επιφάνεια που κρατάει το γεμιστήρα από το να γλιστράει. Μπορείτε να το δείτε καλύτερα το εσωτερικό της θήκης εδώ.

Πηγή: Προσωπικό αρχείο

Στη πίσω πλευρά τώρα έχει ένα απλό σύστημα προσάρτησης MOLLE με δύο ραμμένους ιμάντες που δεν είναι ότι καλύτερο έχουμε δει, αλλά είναι υπεραρκετό για να συγκρατεί με ασφάλεια δύο γεμιστήρες. Βλέπετε πως ακριβώς είναι στη φωτογραφία που ακολουθεί.

Πηγή: Προσωπικό αρχείο

Οπότε, η άποψη μας είναι γενικά θετική. Σίγουρα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης με ίσως ένα ακόμα προαιρετικό μέσο ασφάλισης, και λίγο καλύτερο σύστημα προσάρτησης MOLLE. Αλλά για τη τιμή του είναι σίγουρα ένα πολύ αξιόλογο προϊόν που με ελάχιστο βάρος προσφέρει ένα ποιοτικό αποτέλεσμα.

το βρήκαμε εδώ

Θήκες
#Ελαφριά #διπλή #θήκη #γεμιστήρων #πιστολιού #Tasmanian #Tiger

Latest articles

Find us on

Latest articles

Related articles

Προσβολή στόχων με έμμεσα πυρά (αποστολή βολής) – commandos.gr...

Για την εκτέλεση παρατηρούμενης έμμεσης βολής ακολουθούνται τα εξής τρία στάδια: Εντοπισμός του στόχου (εξακρίβωση της θέσης του). αίτηση πυρών με...

Σχολή Υποβρύχιων Καταστροφών – commandos.gr – Ειδικές Δυνάμεις

των Περικλή Ζορζοβίλη και Δημήτρη Μανακανάτα, ΠΕΡΙΠΟΛΟΣ Ανοιξη 2006 Από την εποχή της συγκρότησής της, το 1953 μέχρι...

Σχολείο Υποβρυχίων Καταστροφών (ΣΥΚ) – Θέματα για τις Ελληνικές...

Η Ελλάδα εισήλθε στη συμμαχία ΝΑΤΟ στις 18 Φεβρουαρίου 1952 και σύντομα ξεκίνησαν οι συνεκπαιδεύσεις και ανταλλαγή...

Πυρομαχικό SMArt 155 (DM702) – commandos.gr – Ειδικές Δυνάμεις

To SMArt 155 είναι ένα έξυπνο, αυτόνομο και αποτελεσματικό πυρομαχικό Πυροβολικού τύπου «fire and forget», το...

Σωστικά μέσα ιπταμένων – commandos.gr – Ειδικές Δυνάμεις

Ατομικό Σωσίβιο Ιπταμένου LPU – 10/P Φοριέται κάτω από το life jacket, με τους ασκούς στην εξωτε­ρική μεριά...

Στρατιωτική Ελεύθερη Πτώση – commandos.gr – Ειδικές Δυνάμεις

Οι επιχειρήσεις Στρατιωτικής Ελεύθερης Πτώσης χαρακτηρί­ζονται γενικά από πτήσεις πάνω ή δίπλα από τον Αντικειμενικό Σκοπό (ΑΝΣΚ)...