News

News

Τετάρτη
Νοέμβριος, 29

Αστεία Αναφορά #11 | commandos.gr – Ειδικές Δυνάμεις

Στις 2 Ιουνίου του 2018 έκανε το γύρω του κόσμου το βίντεο ενός χορευταρά αστυνομικού του FBI (Federal Bureau of Investigation, Ομοσπονδιακό Γραφείο Ερευνών). Είναι μία αρκετά αστεία υπόθεση που έχει και κάποια σημαντικά μαθήματα για όλους τους οπλοφόρους. Ας δούμε τι ακριβώς έγινε.

Πηγή: CBS17.com

Παραπάνω βλέπετε και στις δύο φωτογραφίες τον κύριο Τσέιζ Μπίσοπ, εν ενεργεία αστυνομικό του FBI. Ο κύριος Τ. Μπίσοπ βρίσκονταν για διακοπές στη πολιτεία του Κολοράντο, στη περιοχή Ντένβερ και το Σάββατο 2 Ιουνίου του 2018 αποφάσισε να βγει έξω με μερικούς φίλους του στο μπαρ Mile High Spirits. Έπειτα από αρκετά ποτά και διασκέδαση, ο κύριος Τ. Μπίσοπ ήθελε να δείξει τις χορευτικές του ικανότητες, και συνέβη αυτό που βλέπετε εδώ.

Όπως είδατε, όπως κάθε σοβαρός επαγγελματίας ο κύριος Τ. Μπίσοπ ήταν οπλισμένος με ένα πιστόλι. Ωστόσο, με τη φιγούρα που αποφάσισε να κάνει το όπλο έφυγε από τη θήκη του και έπεσε μπροστά του.

Πηγή: Miami.CBSLocal.com

Επάνω στο πανικό του για όσα συνέβησαν, ο αστυνομικός πιάνει το όπλο του γρήγορα χωρίς να τηρεί τους βασικούς κανόνες ασφαλούς χειρισμού καθώς έβαλε το δάχτυλο του στη σκανδάλη και καθώς προσπάθησε να σηκωθεί, τράβηξε κατά λάθος τη σκανδάλη και πυροβόλησε.

Πηγή: TheNewDaily.com.au

Από το πυροβολισμό τραυματίστηκε ένας θαμώνας του καταστήματος αλλά μεταφέρθηκε γρήγορα στο νοσοκομείο και κρίθηκε ότι δεν ήταν σοβαρός τραυματισμός. Ο τραυματίας ήταν ο κύριος Τομ Ρέντινγκτον που τον βλέπετε παρακάτω κατά την ανάρρωση του από το τραυματισμό.

Πηγή: Rebrn.com

Τελικά, του κυρίου Τσέιζ Μπίσοπ ο χορός του κόστισε ακριβά καθώς δικάστηκε για δευτέρου βαθμού ένοπλη επίθεση αλλά η ποινή δεν έχει οριστεί ακόμα.

Πηγή: GlobalNews.ca

Πολλά μαθήματα για όλους τους οπλοφόρους σε αυτή την αναφορά. Όταν οπλοφορούμε τηρούμε τους κανόνες ασφαλείας και δε κάνουμε οτιδήποτε θα μπορούσε να εκθέσει το όπλο μας χωρίς λόγο. Επίσης, οπλοφορία και οποιαδήποτε ουσία (αλκοόλ, ναρκωτικά, κτλ.) δε πάνε μαζί. Το ίδιο και με εντάσεις, τσακωμούς, και νεύρα. Μακριά από τα όπλα εάν δε μπορείτε να ελέγχετε τον εαυτό σας. Ένα μικρό λάθος μπορεί να μας καταστρέψει τη ζωή. Οπότε να είστε πολύ προσεκτικοί όλοι οι οπλοφόροι εκεί έξω.

το βρήκαμε εδώ

Αναφορές Αστείες
#Αστεία #Αναφορά #Αμυντικά #και #Στρατιωτικά #Θέματα

Latest articles

Find us on

Latest articles

Related articles

Προσβολή στόχων με έμμεσα πυρά (αποστολή βολής) – commandos.gr...

Για την εκτέλεση παρατηρούμενης έμμεσης βολής ακολουθούνται τα εξής τρία στάδια: Εντοπισμός του στόχου (εξακρίβωση της θέσης του). αίτηση πυρών με...

Σχολή Υποβρύχιων Καταστροφών – commandos.gr – Ειδικές Δυνάμεις

των Περικλή Ζορζοβίλη και Δημήτρη Μανακανάτα, ΠΕΡΙΠΟΛΟΣ Ανοιξη 2006 Από την εποχή της συγκρότησής της, το 1953 μέχρι...

Σχολείο Υποβρυχίων Καταστροφών (ΣΥΚ) – Θέματα για τις Ελληνικές...

Η Ελλάδα εισήλθε στη συμμαχία ΝΑΤΟ στις 18 Φεβρουαρίου 1952 και σύντομα ξεκίνησαν οι συνεκπαιδεύσεις και ανταλλαγή...

Πυρομαχικό SMArt 155 (DM702) – commandos.gr – Ειδικές Δυνάμεις

To SMArt 155 είναι ένα έξυπνο, αυτόνομο και αποτελεσματικό πυρομαχικό Πυροβολικού τύπου «fire and forget», το...

Σωστικά μέσα ιπταμένων – commandos.gr – Ειδικές Δυνάμεις

Ατομικό Σωσίβιο Ιπταμένου LPU – 10/P Φοριέται κάτω από το life jacket, με τους ασκούς στην εξωτε­ρική μεριά...

Στρατιωτική Ελεύθερη Πτώση – commandos.gr – Ειδικές Δυνάμεις

Οι επιχειρήσεις Στρατιωτικής Ελεύθερης Πτώσης χαρακτηρί­ζονται γενικά από πτήσεις πάνω ή δίπλα από τον Αντικειμενικό Σκοπό (ΑΝΣΚ)...