News

News

Τετάρτη
Νοέμβριος, 29

Ανασκόπηση: ReadyMan TV (online) | commandos.gr – Ειδικές Δυνάμεις

Η εταιρία ReadyMan είναι μία αμερικανική εταιρία από βετεράνους των δυνάμεων ειδικών επιχειρήσεων των ΗΠΑ. Ανάμεσα στις διάφορες υπηρεσίες που προσφέρει η εταιρία ReadyMan είναι και μία συνδρομή που δίνει πρόσβαση σε εκπαιδευτικό υλικό που δημιουργούν τα στελέχη της εταιρίας. Σε αυτό το άρθρο θα περιγράψουμε την εμπειρία μας από αυτή τη συνδρομητική υπηρεσία. Προσοχή! Όλα όσα αναφέρουμε εδώ έχουν να κάνουν με το πως ήταν η εκπαίδευση όταν ο γράφων την ολοκλήρωσε, καθώς οι εκπαιδεύσεις αλλάζουν και εξελίσσονται ίσως να υπάρχουν αποκλίσεις από όσα διαβάζετε σε αυτό το άρθρο.

Πηγή: ReadymanTV.com

Τίτλος ReadyMan TV
Οργανισμός ReadyMan
Χώρος διεξαγωγής Online (διαδίκτυο)
Γλώσσα Αγγλικά
Διάρκεια Μη διαθέσιμο
Κόστος $10/μήνα
Πιστοποίηση Όχι
Σύνδεσμος https://www.readymantv.com

Αυτή η συνδρομητική υπηρεσία είχε ξεκινήσει πριν μερικά χρόνια με ένα μικρό αντίτιμο της τάξης των $10/μήνα. Ενδεικτικά, μιλάμε για παραπάνω από 450 εκπαιδευτικά βίντεο από κάποιους από τους πιο καλά εκπαιδευμένος πολεμιστές των ΗΠΑ. Πέρα από τα βίντεο υπάρχει επίσης πρόσβαση σε κάποια μικρά ηλεκτρονικά βιβλία, χώρο συζητήσεων, κτλ. Τα βίντεο χωρίζονται σε πολλές κατηγορίες όπως πυροβόλα όπλα, επιβίωση στη φύση, πρώτες βοήθειες, κτλ. Βλέπετε πως είναι το περιβάλλον της ιστοσελίδας παρακάτω.

Πηγή: ReadymanTV.com

Ανάμεσα στα εκατοντάδες βίντεο μπορεί να βρει κανείς ακόμα και μαγνητοσκοπημένες εκπαιδεύσεις της εταιρίας ReadyMan σε θέματα όπως διαφυγή, νυχτερινές βολές, άμυνα στο σπίτι, κτλ. Με απλά λόγια, αποκλείεται να μη βρείτε κάτι μέσα σε αυτό το περιεχόμενο που να μη σας προσφέρει χρήσιμες γνώσεις από έμπειρους επαγγελματίες. Ακόμα και από τη πλευρά των πληροφοριών όπως π.χ. αυτό που βλέπετε παρακάτω που ήταν μία ανάλυση διάρκειας 23 λεπτών για ένα βίντεο προπαγάνδας της ισλαμικής τρομοκρατικής οργάνωσης ΙΚ (Ισλαμικό Κράτος) το 2015.

Πηγή: ReadymanTV.com

Σίγουρα θα αναρωτηθεί κανείς, δεν υπάρχει κάτι αρνητικό σε αυτή την υπηρεσία; Η αλήθεια είναι ότι δεν είναι όλα τόσο ιδανικά. Παρότι προσωπικά είμαστε εδώ και πολλά χρόνια μέλη της κοινότητας ReadyMan, δε μπορούμε να κρύψουμε το γεγονός ότι εδώ και παραπάνω από ένα χρόνο δεν έχει γίνει αρκετή δουλειά στο χώρο και δεν έχουν προστεθεί σχεδόν καθόλου νέα βίντεο. Αυτός είναι το μεγαλύτερο μειονέκτημα κατά τη γνώμη μας. Αυτό ασφαλώς δε σημαίνει ότι δεν υπάρχει υψηλής ποιότητας περιεχόμενο, σημαίνει ότι δεν υπάρχει επαρκές νέο περιεχόμενο. Άρα όταν θα δείτε όλα τα διαθέσιμα βίντεο, μη περιμένετε πολλά νέα στο άμεσο μέλλον.

Πηγή: ReadymanTV.com

Κλείνοντας, δεν είναι ευχάριστο που δεν υπάρχει μεγάλη πρόοδος σε αυτό το χώρο γιατί το επίπεδο ήταν πραγματικά υψηλό. Σε κάθε περίπτωση όμως, παραμένει μία εξαιρετική πηγή γνώσεων. Βέβαια, όπως αναφέρουμε πάντα σε εκπαιδευτικό υλικό που προσφέρεται για μελέτη από το σπίτι. Tα βίντεο, ηλ. βιβλία, κτλ. του ReadyMan TV δε θα σας βελτιώσουν σε κανένα επίπεδο χωρίς πρακτική εφαρμογή των νεοαποκτηθέντων γνώσεων. Ασφαλώς και το τονίζουν αυτό και οι ίδιοι και είναι κάτι που πρέπει πάντα να θυμάστε σε αυτού του είδους τις εκπαιδεύσεις. Παρέχεται η θεωρητική γνώση και είναι προσωπική μας επιλογή αν θα μετατρέψουμε αυτή τη νέα θεωρητική γνώση σε αληθινή εμπειρία ή θα μείνει μία άποψη που ποτέ δε θα μάθουμε εάν είναι χρήσιμη και πρακτική για τη περίπτωση μας.

Source link

Ανασκόπηση
#Ανασκόπηση #ReadyMan #online #Αμυντικά #και #Στρατιωτικά #Θέματα

Latest articles

Find us on

Latest articles

Related articles

Προσβολή στόχων με έμμεσα πυρά (αποστολή βολής) – commandos.gr...

Για την εκτέλεση παρατηρούμενης έμμεσης βολής ακολουθούνται τα εξής τρία στάδια: Εντοπισμός του στόχου (εξακρίβωση της θέσης του). αίτηση πυρών με...

Σχολή Υποβρύχιων Καταστροφών – commandos.gr – Ειδικές Δυνάμεις

των Περικλή Ζορζοβίλη και Δημήτρη Μανακανάτα, ΠΕΡΙΠΟΛΟΣ Ανοιξη 2006 Από την εποχή της συγκρότησής της, το 1953 μέχρι...

Σχολείο Υποβρυχίων Καταστροφών (ΣΥΚ) – Θέματα για τις Ελληνικές...

Η Ελλάδα εισήλθε στη συμμαχία ΝΑΤΟ στις 18 Φεβρουαρίου 1952 και σύντομα ξεκίνησαν οι συνεκπαιδεύσεις και ανταλλαγή...

Πυρομαχικό SMArt 155 (DM702) – commandos.gr – Ειδικές Δυνάμεις

To SMArt 155 είναι ένα έξυπνο, αυτόνομο και αποτελεσματικό πυρομαχικό Πυροβολικού τύπου «fire and forget», το...

Σωστικά μέσα ιπταμένων – commandos.gr – Ειδικές Δυνάμεις

Ατομικό Σωσίβιο Ιπταμένου LPU – 10/P Φοριέται κάτω από το life jacket, με τους ασκούς στην εξωτε­ρική μεριά...

Στρατιωτική Ελεύθερη Πτώση – commandos.gr – Ειδικές Δυνάμεις

Οι επιχειρήσεις Στρατιωτικής Ελεύθερης Πτώσης χαρακτηρί­ζονται γενικά από πτήσεις πάνω ή δίπλα από τον Αντικειμενικό Σκοπό (ΑΝΣΚ)...