News

News

Σάββατο
Ιούνιος, 10

Ανασκόπηση: New Rules of Marksmanship (online)

Αυτή η ανασκόπηση μας θα σας θυμήσει ελαφρώς εκείνη του άρθρου μας «Ανασκόπηση: ReadyMan TV (online)» καθώς είναι περισσότερο ένα είδος κοινότητας παρά μεμονωμένη εκπαιδευτική δραστηριότητα. Παρ’όλα αυτά, πάμε να δούμε τι ακριβώς είναι αυτή η διαδικτυακή εκπαίδευση και που μπορεί να σας φανεί χρήσιμη. Προσοχή! Όλα όσα αναφέρουμε εδώ έχουν να κάνουν με το πως ήταν η εκπαίδευση όταν ο γράφων την ολοκλήρωσε, καθώς οι εκπαιδεύσεις αλλάζουν και εξελίσσονται ίσως να υπάρχουν αποκλίσεις από όσα διαβάζετε σε αυτό το άρθρο.

Πηγή: ChrisSajnog.com

Τίτλος New Rules of Marksmanship
Οργανισμός Chris Sajnog
Χώρος διεξαγωγής Online (διαδίκτυο)
Γλώσσα Αγγλικά
Διάρκεια Συνεχές υλικό
Κόστος $19.97/μήνα (απλό μέλος) ή $97/μήνα (VIP μέλος)
Βεβαίωση Ναι
Σύνδεσμος https://chrissajnog.com/join-the-team/

Για τον κύριο Κρις Σάινογκ δε χρειάζονται συστάσεις. Ένας βετεράνος SEAL του πολεμικού ναυτικού των ΗΠΑ με εντυπωσιακή καριέρα στο χώρο των βολών μεγάλων αποστάσεων (είναι ο συγγραφέας του εγχειριδίου ελ. σκοπευτή των SEAL), με βιβλία πρώτα σε πωλήσεις στο χώρο της ένοπλης μάχης όπως τα «How to Shoot Like a Navy SEAL» και «Navy SEAL Shooting» και πάρα πολλά ακόμη. Στη σελίδα μας συχνά έχουμε μεταφέρει γνώσεις από εκείνον όπως στα άρθρα μας «Σωστή σκόπευση με πιστόλι», «Ιστορίες: Γιατί εκπαιδευόμαστε; (SEAL Chris Sajnog)», «Στάση Βολής SBU», κ.α.

Πηγή: ChrisSajnog.com

Προσπαθώντας να μεταφέρει πολλές από τις γνώσεις του ο κύριος Κ. Σάινογκ ξεκίνησε αυτή τη διαδικτυακή κοινότητα στην οποία υπήρξαμε μέλη από την έναρξη της πριν αρκετά χρόνια μέχρι και πριν από λίγους μήνες. Δηλαδή για αρκετά χρόνια. Εκεί θα βρει κανείς αρκετά διαφορετικά μέσα εκμάθησης συμπεριλαμβανομένων των παρακάτω.

  • Βιβλιοθήκη με σημαντικά άρθρα
  • Μηνιαίες τηλεδιασκέψεις με τον ίδιο τον κύριο Κ. Σάινογκ για συζήτηση
  • Πρόσβαση σε 2-3 ολοκληρωμένα εκπαιδευτικά προγράμματα για ένοπλη μάχη (με πιστοποιήσεις έπειτα από εξετάσεις)
  • Χώρο συζητήσεως μελών
  • Δωρεάν ηλεκτρονικές εκδόσεις κάποιων βιβλίων του
  • Εβδομαδιαίες συμβουλές
  • Διάφορες προσφορές για αγορές προϊόντων και υπηρεσιών από εταιρίες του χώρου της ασφάλειας

Πηγή: ChrisSajnog.com

Η διαφορά του απλού μέλους από το VIP είναι ότι τα VIP μέλη έχουν μία ακόμα πιο κλειστή κοινότητα με πιο άμεση πρόσβαση στον κύριο Κ. Σάινογκ πέραν των μηνιαίων τηλεδιασκέψεων και εκπαιδευτικά υλικά αποκλειστικά για αυτή τη κοινότητα που δεν είναι διαθέσιμα στα απλά μέλη.

Πηγή: AmericanShootingJournal.com

Άρα αξίζει να είναι μέλος κανείς σε αυτό το διαδικτυακό πρόγραμμα; Θα λέγαμε και «ναι» και «όχι» και θα εξηγήσουμε αμέσως το λόγο. Σε αυτή τη κοινότητα εκπαιδευόμενων θα βρείτε πολύ γνώση που σίγουρα θα σας πάρει μήνες, αν όχι χρόνια, για να την απορροφήσετε και να τη κάνετε ενεργό κομμάτι της εργαλειοθήκης των ικανοτήτων σας. Ωστόσο, έπειτα από κάποιο διάστημα θα φτάσετε σε αυτό το στάδιο που ούτε πολλές νέες απορίες θα έχετε προς τον κύριο Κ. Σάινογκ, ούτε επαρκές νέο υλικό για να σας κρατήσει το ενδιαφέρον. Άρα σε εκείνο το σημείο είναι πιθανόν να αποφασίσετε να φύγετε από την ομάδα.

Πηγή: ChrisSajnog.com

Με δεδομένο το σχετικά χαμηλό κόστος της συνδρομής θεωρούμε ότι αυτό που σκέφτηκε και υλοποίησε ο κύριος Κρις Σάινογκ είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για διαμοιρασμό γνώσεων και να κάνει το κόσμο μας λίγο πιο ασφαλή εκπαιδεύοντας νομοταγείς ανθρώπους βάσει δεκαετιών πρακτικής εμπειρίας στο χώρο. Πολύ έξυπνη πρωτοβουλία και εξίσου καλή εκτέλεση.

Source link

Ανασκόπηση
#Ανασκόπηση #Rules #Marksmanship #online

Latest articles

Find us on

Latest articles

Related articles

Προσβολή στόχων με έμμεσα πυρά (αποστολή βολής) – commandos.gr...

Για την εκτέλεση παρατηρούμενης έμμεσης βολής ακολουθούνται τα εξής τρία στάδια: Εντοπισμός του στόχου (εξακρίβωση της θέσης του). αίτηση πυρών με...

Σχολή Υποβρύχιων Καταστροφών – commandos.gr – Ειδικές Δυνάμεις

των Περικλή Ζορζοβίλη και Δημήτρη Μανακανάτα, ΠΕΡΙΠΟΛΟΣ Ανοιξη 2006 Από την εποχή της συγκρότησής της, το 1953 μέχρι...

Σχολείο Υποβρυχίων Καταστροφών (ΣΥΚ) – Θέματα για τις Ελληνικές...

Η Ελλάδα εισήλθε στη συμμαχία ΝΑΤΟ στις 18 Φεβρουαρίου 1952 και σύντομα ξεκίνησαν οι συνεκπαιδεύσεις και ανταλλαγή...

Πυρομαχικό SMArt 155 (DM702) – commandos.gr – Ειδικές Δυνάμεις

To SMArt 155 είναι ένα έξυπνο, αυτόνομο και αποτελεσματικό πυρομαχικό Πυροβολικού τύπου «fire and forget», το...

Σωστικά μέσα ιπταμένων – commandos.gr – Ειδικές Δυνάμεις

Ατομικό Σωσίβιο Ιπταμένου LPU – 10/P Φοριέται κάτω από το life jacket, με τους ασκούς στην εξωτε­ρική μεριά...

Στρατιωτική Ελεύθερη Πτώση – commandos.gr – Ειδικές Δυνάμεις

Οι επιχειρήσεις Στρατιωτικής Ελεύθερης Πτώσης χαρακτηρί­ζονται γενικά από πτήσεις πάνω ή δίπλα από τον Αντικειμενικό Σκοπό (ΑΝΣΚ)...