441 ΑΒΥΥ: Ο ΑΝΥΕΘΑ υπέγραψε σύμβαση με την Περιφέρεια για μελέτη κατασκευής νέων Εργαστηρίων

0
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Ο ΑΝΥΕΘΑ Πάνος Ρήγας υπέγραψε σύμβαση με την Περιφερειάρχη Αττικής Ρένα Δούρου σύμβαση για μελέτη κατασκευής νέων Φαρμακευτικών Εργαστηρίων στην 441 ΑΒΥΥ

 

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Ρήγας και η Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου υπέγραψαν σήμερα Τετάρτη 3 Ιουλίου 2019 στο ΥΠΕΘΑ την Προγραμματική Σύμβαση για τη μελέτη κατασκευής νέου κτιρίου Φαρμακευτικών Εργαστηρίων στην 441 Αποθήκη Βάσεως Υγειονομικού Υλικού (ΑΒΥΥ), προϋπολογισμού ύψους 590.000 ευρώ με ΦΠΑ.

Πρόκειται για μία ακόμη πρωτοβουλία που αναλαμβάνει η Περιφέρεια Αττικής στο πλαίσιο της συνεργασίας της με το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, για την αναβάθμιση των υπηρεσιών υγείας των Ενόπλων Δυνάμεων, μετά τη χρηματοδότηση της προμήθειας ιατροτεχνολογικού και μηχανολογικού εξοπλισμού για τις ανάγκες των στρατιωτικών νοσοκομείων της Αττικής, ύψους 20 εκατομμυρίων ευρώ.

Η μελέτη αφορά στην κατασκευή νέου κτιρίου Φαρμακευτικών Εργαστηρίων (ΦΕ), συνολικού εμβαδού 3.600 τ.μ. περίπου, στο Στρατόπεδο “Αποστολίδη”, το οποίο θα χρησιμοποιείται για την παραγωγή φαρμακευτικού υλικού συμπεριλαμβανομένων ενέσιμων προϊόντων. Το κτίριο θα περιλαμβάνει τους κύριους και βοηθητικούς χώρους, τις Η/Μ εγκαταστάσεις και τον απαιτούμενο Μηχανολογικό Εξοπλισμό για την απρόσκοπτη λειτουργία της παραγωγικής διαδικασίας όλων των προϊόντων του. Προβλέπεται επίσης η διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου του κτιρίου, καθώς και η κατασκευή νέας πύλης εισόδου του Στρατοπέδου.

Το βρήκαμε στο armynow.net

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.