Το μήνυμα του Αλκιβιάδη Στεφανή για τη γιορτή της Παναγίας και τα νέα του καθήκοντα

20
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Τα χρόνια πολλά για την γιορτή της Παναγίας μαζί με το προσωπικό του μήνυμα με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο φρόντισε να στείλει σήμερα ο ΥΦΕΘΑ Αλκιβιάδης Στεφανής

 

Ο Αλκιβιάδης Στεφανής έχει τον δικό του ξεχωριστό τρόπο να στέλνει τα μηνύματα που θέλει  στους Έλληνες μέσω των social media. Σήμερα, γιορτή της Παναγίας, μια ημέρα που όλοι οι Έλληνες γιορτάζουν, ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας  Αλκιβιάδης Στεφανής ενάμισι μήνα από την ανάληψη των νέων καθηκόντων στέλνει τα χρόνια του πολλά.

Όπως γράφει λοιπόν σε ανάρτησή του στο fb:

«Νέα ευθύνη για την Πατρίδα, με την ίδια πίστη και αφοσίωση.
Η Παναγία να μας προστατεύει.
Χρόνια Πολλά!»

Φυσικά αυτά τα χρόνια πολλά τα στέλνει από ένα μέρος με μεγάλη σημασία για τον ίδιο, από το χωριό της Αγιάσου, με την θαυματουργή εκκλησία της Παναγίας, όπου είναι ο τόπος καταγωγής του υφυπουργού.

Στο νησί καταγωγής του, τη Λέσβο βρίσκεται από χθες ο Αλκιβιάδης Στεφανής όπου και επισκέφθηκε το Στρατηγείο της 98 Ανώτερης Διοίκησης Ταγμάτων Εθνοφυλακής (ΑΔΤΕ) στη Μυτιλήνη. Στη συνέχεια, την έδρα του 265 Μηχανοκίνητου (Μ/Κ) Τάγματος Εθνοφυλακής (ΤΕ) στο χωριό Μανταμάδος, καθώς και το κλιμάκιο Ναυτικού Σταθμού Λέσβου (ΝΑΣΛΕ) του Πολεμικού Ναυτικού, στη Μυτιλήνη. Αλλά και τον ναό των Παμμεγίστων Ταξιαρχών στον Μανταμάδο, ενώ χθες το απόγευμα παρεβρέθηκε στον ναό της Παναγίας στην Πέτρα.

Χρόνια πολλά και καλή Παναγιά κι από εμάς!

Το βρήκαμε στο armynow.net

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.