Πατέντα Μάχης: Fast-rope και παπούτσια με γατζάκια

9
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Στις μέρες μας οι περισσότεροι επαγγελματίες έχουν την ελευθερία να επιλέγουν μόνοι τους τα υποδήματα τους. Κάτι χρήσιμο καθώς ο καθένας μπορεί να έχει ότι ακριβώς τον κάνει πιο αποτελεσματικό. Ωστόσο, όταν μιλάμε για τακτικές εισχώρησης όπως το fast-rope κάτι τέτοιο μπορεί να οδηγήσει σε τραγικά αποτελέσματα. Ευτυχώς για εμάς, υπάρχει μία εύκολη πατέντα για επίλυση αυτού του προβλήματος.

Πηγή: Special-Ops.org

Ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορεί να συμβεί σε μία καταρρίχηση fast-rope είναι να φοράμε υποδήματα με γατζάκια όπως αυτά που βλέπετε στη παρακάτω φωτογραφία και κατά τη καταρρίχηση αυτά να πιαστούν στο σχοινί fast-rope. Εάν όλη η ομάδα και το προσωπικού του εναερίου μέσου δεν αντιληφθεί εγκαίρως ότι κάποιος έχει «κολλήσει» στο σχοινί τα αποτελέσματα μπορεί να είναι θανατηφόρα.

Πηγή: REI.com

Η λύση είναι πολύ απλή, περνάμε με μία στρατιωτικών προδιαγραφών υφασμάτινη κολλητική ταινία 3-4 στροφές γύρω από το παπούτσι καλύπτοντας τα γατζάκια. Είναι σημαντικό να προσέξουμε η ταινία να καλύπτει πλήρως τα γατζάκια. Βλέπετε πως φαίνεται το αποτέλεσμα παρακάτω. Στο συγκεκριμένο άτομο τα επάνω γατζάκια δεν έρχονταν σε επαφή με το σχοινί αλλά τα πιο χαμηλά το ακουμπούσαν άρα έπρεπε να καλυφθούν.

Πηγή: Προσωπικό αρχείο

Προσωπικά θα σας προτείναμε να αποφεύγετε παπούτσια με γατζάκια σε επιχειρησιακό επίπεδο. Ωστόσο, εάν για οποιοδήποτε λόγο χρησιμοποιείτε τέτοια παπούτσια, τότε η πατέντα που παρουσιάσαμε εδώ μπορεί να σας σώσει τη ζωή υπό κάποιες συνθήκες.

Source link

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.