Στρατός Ξηράς

Ο Στρατός Ξηράς παντός καιρού δίνει «μάχες» με τον χιονιά – ΦΩΤΟ

ΣΤΡΑΤΟΣ ΞΗΡΑΣ ΧΙΟΝΙΑ

Δείτε τις εντυπωσιακές φωτογραφίες από τις δραστηριότητες Στρατού Ξηράς κατά την Περίοδο της Πρόσφατης Κακοκαιρίας

 

Η πρόσφατη παρατεταμένη κακοκαιρία με τα χιόνια να έχουν καλύψει πολλές περιοχές της χώρας δεν πτόησε το Στρατό Ξηράς που έδωσε με επιτυχία διπλή «μάχη».

Από τη μία με το προσωπικό και τα μέσα που διέθεσε, βοήθησε ουσιαστικά στην αποκατάσταση περιοχών που είχαν πληγεί από τον χιονιά και τα ακραία καιρικά φαινόμενα.

Παράλληλα, ο χιονιάς αποτέλεσε το ιδανικότερο περιβάλλον για να συνεχιστεί η ειδική εκπαίδευση κάτω από τις συγκεκριμένες καιρικές συνθήκες και αντί να αποτελούν τροχοπέδη για το προσωπικό μετατράπηκαν σε κίνητρο για την καταβολή μεγαλύτερης προσπάθειας.

Οι φωτογραφίες  που έστειλε το Γραφείο Τύπου του ΓΕΣ από τις δραστηριότητες του Στρατού Ξηράς κατά την περίοδο της πρόσφατης κακοκαιρίας είναι ενδεικτικές και εντυπωσιακές αν και τις εντυπώσεις κλέβουν τα ημίγυμνα κομάντο που τρέχουν μέσα στα χιόνια.

Δείτε τις 17 εντυπωσιακές φώτο του ΓΕΣ:

ΣΤΡΑΤΟΣ ΞΗΡΑΣ ΧΙΟΝΙΑΣΣΤΡΑΤΟΣ ΞΗΡΑΣ ΧΙΟΝΙΑΣΣΤΡΑΤΟΣ ΞΗΡΑΣ ΧΙΟΝΙΑΣΣΤΡΑΤΟΣ ΞΗΡΑΣ ΧΙΟΝΙΑΣΣΤΡΑΤΟΣ ΞΗΡΑΣ ΧΙΟΝΙΑΣΣΤΡΑΤΟΣ ΞΗΡΑΣ ΧΙΟΝΙΑΣΣΤΡΑΤΟΣ ΞΗΡΑΣ ΧΙΟΝΙΑΣΣΤΡΑΤΟΣ ΞΗΡΑΣ ΧΙΟΝΙΑΣΣΤΡΑΤΟΣ ΞΗΡΑΣ ΧΙΟΝΙΑΣΣΤΡΑΤΟΣ ΞΗΡΑΣ ΧΙΟΝΙΑΣΣΤΡΑΤΟΣ ΞΗΡΑΣ ΧΙΟΝΙΑΣΣΤΡΑΤΟΣ ΞΗΡΑΣ ΧΙΟΝΙΑΣΣΤΡΑΤΟΣ ΞΗΡΑΣ ΧΙΟΝΙΑΣΣΤΡΑΤΟΣ ΞΗΡΑΣ ΧΙΟΝΙΑΣΣΤΡΑΤΟΣ ΞΗΡΑΣ ΧΙΟΝΙΑΣΣΤΡΑΤΟΣ ΞΗΡΑΣ ΧΙΟΝΙΑΣΣΤΡΑΤΟΣ ΞΗΡΑΣ ΧΙΟΝΙΑΣ

 

Source link

Related posts

Αυτά είναι τα «Χρόνια πολλά» του Αλκιβιάδη Στεφανή

admin

Ο Αρχηγός ΓΕΣ βράβευσε προσωπικό του Στρατού Ξηράς

admin

Μεταθέσεις 2019 – Στρατός Ξηράς: Ξεκινούν τα Συμβούλια – Τι θα γίνει με τους ΕΠΟΠ

admin

Leave a Comment