5/5
(5)
Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Με απανωτά σημερινά; δημοσιεύματα τα τουρκικά ΜΜΕ προβάλλουν την οργή της Άγκυρας κατά των συνομιλιών της Ελλάδας και της Κύπρου με Ισραήλ και Αίγυπτο, για τον καθορισμό των ΑΟΖ στην ανατολική Μεσόγειο.
Την μεγαλύτερη οργή των Τούρκων συγκεντρώνει η Ελλάδα, την οποία χαρακτηρίζουν σαν την πιο εχθρική χώρα που προσπαθεί να παίξει παιχνίδια με άλλες χώρες κατά της Τουρκίας και των δικαιωμάτων της στην ΑΟΖ.
Φτάνουν μάλιστα στο σημείο να κατηγορήσουν την Αθήνα ότι έχει με παράνομο τρόπο… κλέψει μεγάλη έκταση από την αποκλειστική οικονομική ζώνη από την Λιβύη νότια της Κρήτης και ότι το ίδιο θέλουν να κάνουν και με την Αλβανία.
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.ge
Το commandos.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων – απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.