Η εκπαίδευση των πληρωμάτων των P-3B συνεχίζεται… – Commandos.gr

16
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Γράφει ο Λεωνίδας Σ. Μπλαβέρης, πηγή: lawandorder.gr

H εκπαίδευση πραγματοποιείται τόσο στις ΗΠΑ για τους 3 πιλότους του Πολεμικού Ναυτικού, όσο και στην Ελλάδα για ιπτάμενους μηχανικούς και το τακτικό πλήρωμα μάχης.

Σεμνά και ταπεινά, αλλά με εντατικούς ρυθμούς και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητος -όσο είναι δυνατόν βεβαίως αυτό το τελευταίο- συνεχίζεται η εκπαίδευση του προσωπικού που θα στελεχώσει τη Μοίρα Αεροσκαφών Ναυτικού (ΜΑΝ) της Διοικήσεως Αεροπορίας Ναυτικού και θα επιχειρεί με τα αναβαθμισμένα αεροσκάφη ναυτικής συνεργασίας P-3B Orion, το πρώτο από τα οποία αναβαθμίζεται τώρα στις εγκαταστάσεις της Ελληνικής Αεροπορικής Βιομηχανίας (ΕΑΒ), στο Σχηματάρι Βοιωτίας

Η εκπαίδευση πραγματοποιείται τόσο στις ΗΠΑ για τους 3 πιλότους του Πολεμικού Ναυτικού, όσο και στην Ελλάδα για ιπτάμενους μηχανικούς και το τακτικό πλήρωμα μάχης (TACCO/Τακτικός Διοικητής της αποστολής, καθώς και οι χειριστές των διαφόρων συσκευών του αεροσκάφους).

Στο πλαίσιο αυτό, λοιπόν, συμφώνως με τις πληροφορίες μας, την παραμονή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου το πρώτο P-3B της λεγόμενης «ενδιαμέσου λύσεως» (με αριθμό σειράς s/n “744”) πραγματοποίησε μια πεντάωρης διάρκειας πτήση στην περιοχή του κεντρικού Αιγαίου και νοτιότερα αφιερωμένη στην επιχειρησιακή εκπαίδευση του τακτικού πληρώματος του Πολεμικού Ναυτικού, ενώ στα χειριστήριά του ήταν οι Έλληνες πιλότοι της Πολεμικής Αεροπορίας, οι οποίοι βγήκαν ξανά «επαναδιαθέσιμοι» στον τύπο και ως εκπαιδευτές και δοκιμαστές μετά από πολύμηνη εκπαίδευση στις ΗΠΑ.

«ΒΖ» και… ανατολικότερα σιγά-σιγά!

Σχετικά άρθρα

P-3 OrionP-3B OrionΑμυντικά νέαΑΦΝΣΔιοίκηση Αεροπορίας Ναυτικού (ΔΑΝ)Πολεμικό Ναυτικό (ΠΝ)
ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της «Commandos.grς» και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Το άρθρο το βρήκαμε στην σελίδα proelasi.org

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.