Ημερήσια Διαταγή ΥΕΘΑ: Από σήμερα κι εγώ είμαι στρατιώτης της Ελλάδας μαζί σας!

1
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Διαβάστε την ημερήσια διαταγή που εξέδωσε σήμερα ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος.

 

Μετά την ανάληψη των καθηκόντων του πριν από τρεις ημέρες ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος προχώρησε σήμερα στην έκδοση της πρώτης του ημερήσιας διαταγής, σε μια μέρα που ο κρατικός μηχανισμός καλείται να αντιμετωπίσει τις καταστροφές στη Χαλκιδική. Ωστόσο οι Ένοπλες Δυνάμεις έχουν ήδη δώσει δυναμικό παρών προκειμένου να προσφέρουν όπου χρειαστεί τους πολίτες που έχουν πληγεί από την τραγωδία.

Στην ημερήσια διαταγή του ο ΥΕΘΑ Ν. Παναγιωτόπουλος τονίζει ότι με αίσθημα υπερηφάνειας αναλαμβάνει την πολιτική ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων, ενώ απευθύνει κάλεσμα προς όλους και όλες να στοιχηθούν από κοινού πίσω από την προσπάθεια αναβάθμισης των ΕΔ και ενίσχυσης του αισθήματος ασφάλειας των Ελλήνων πολιτών. Καταλήγοντας δηλώνει: «Από σήμερα και εγώ είμαι στρατιώτης της Ελλάδας μαζί σας».

Ημερήσια Διαταγή παραλαμβάνοντος ΥΕΘΑ κ. Νικόλαου Παναγιωτόπουλου

Αξιωματικοί, Υπαξιωματικοί, πολιτικό και στρατεύσιμο προσωπικό,

Με αίσθημα τιμής και υπερηφάνειας, αναλαμβάνω την ευθύνη της πολιτικής ηγεσίας των Ενόπλων Δυνάμεων κατόπιν εντολής του Πρωθυπουργού, κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, σε μια δύσκολη και κρίσιμη περίοδο για τη χώρα μας.

Σας καλώ όλες και όλους να στοιχηθούμε από κοινού πίσω από την προσπάθεια αναβάθμισης των Ενόπλων Δυνάμεων και ενίσχυσης του αισθήματος ασφάλειας των Ελλήνων πολιτών, στην οποία σας βεβαιώνω ότι θα συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις, με αφοσίωση, ζήλο και τόλμη. Διότι όλοι μας, εκλεκτά στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, στο τέλος της ημέρας είμαστε στρατιώτες της Ελλάδας. Από σήμερα και εγώ είμαι στρατιώτης της Ελλάδας μαζί σας.

Ζήτω οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις

Ζήτω το Έθνος

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ

Το βρήκαμε στο armynow.net

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.