Στρατός Ξηράς

Εξοπλιστικός αναβρασμός σε ΣΞ και ΠΑ – Τι συζητήθηκε με αμυντικές εταιρείες

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
UH-1H CHINOOK

Για την αναβάθμιση οπλικών συστημάτων του Στρατού Ξηράς και της Πολεμικής Αεροπορίας συζήτησαν αρμόδιοι επιτελείς των δυο κλάδων με εκπροσώπους εταιρειών

 

Η υποστήριξη και η αναβάθμιση οπλικών συστημάτων του Στρατού Ξηράς και της Πολεμικής Αεροπορίας βρέθηκε στο επίκεντρο ενημερωτικών συναντήσεων που είχαν την προηγούμενη εβδομάδα αρμόδιοι επιτελείς των δυο κλάδων με εκπροσώπους εταιρειών. Συγκεκριμένα:

– Την Τρίτη 4 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε παρουσίαση θεμάτων υποστήριξης και συντήρησης κινητήρων των ελικοπτέρων CH-47D και UH-1H σε επιτελείς του ΓΕ από στελέχη της εταιρείας Honeywell.

– Την Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου στο στρατόπεδο «Επχου Γεώργιου Μελίδη» στον Αυλώνα πραγματοποιήθηκε παρουσίαση του ισραηλινού ενεργητικού συστήματος προστασίας αρμάτων μάχης και τεθωρακισμένων οχημάτων «Trophy», της εταιρείας «RAFAEL Advanced Systems Ltd» στον διευθυντή του ΓΕΣ/ΔΙΤ και σε επιτελείς των ΓΕΣ/ΔΙΤ-ΔΠΖ, από εκπρόσωπους της εταιρείας ALDI Ltd.

– Την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου, πραγματοποιήθηκε στο Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας, συνάντηση των εκπροσώπων της εταιρείας Dassault Aviation, καθώς και του εκπροσώπου της εταιρείας Safran Aircraft Engines, με αρμόδιους επιτελείς.

Σκοπός της συνάντησης ήταν η συζήτηση θεμάτων που άπτονται της υποστήριξης των αεροσκαφών Μ-2000/-5. Επίσης την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε στη Διοίκηση Αεροπορικής Υποστήριξης, συνάντηση των εκπροσώπων της εταιρείας Honeywell, με αρμόδιους επιτελείς της διοίκησης. Σκοπός της συνάντησης ήταν η συζήτηση θεμάτων αναβάθμισης και υποστήριξης των ηλεκτρονικών συστημάτων των αεροσκαφών της Πολεμικής Αεροπορίας.

 

 

 

 

 

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Source link

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Related posts

Άγιος Γεώργιος: Σήμερα γιορτάζει ο Στρατός Ξηράς – Εκδηλώσεις

admin

Έτσι θα γίνει η κατάταξη με την 2018 Ε/ΕΣΣΟ

admin

Δείτε πώς θα γίνει η κατάταξη στον Στρατό Ξηράς για τη 2018 ΣΤ’/ΕΣΣΟ

admin

Leave a Comment