Αυτοσχέδια Όπλα: Εξάσφαιρο 12-gauge | Αμυντικά και Στρατιωτικά Θέματα

12
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Σε αυτή τη κατηγορία από άρθρα έχουμε κατά καιρούς παρουσιάσει διάφορα πρωτότυπα και περίεργα αυτοσχέδια όπλα. Αυτό που θα δούμε σε αυτό το άρθρο μας είναι από τον Αύγουστο του 2018 στη Βραζιλία και αποτελεί ένα από τα πιο περίεργα αυτοσχέδια όπλα που έχουμε δει μέχρι σήμερα.

Πηγή: HomemadeGuns.wordpress.com

Τη Πέμπτη 23 Αυγούστου του 2018 η αστυνομία της περιοχής Μοσορό στο Ριο Γκράντε ντο Νόρτε της Βραζιλίας έκανε ένα τυπικό έλεγχο στη φαβέλα της πόλης. Εκεί βρήκε αυτό το αυτοσχέδιο πυροβόλο όπλο που λειτουργεί ως ένα εξάσφαιρο περίστροφο. Η βασική διαφορά του είναι το μέγεθος του το οποίο έχει αυτές τις διαστάσεις καθώς είναι σχεδιασμένο για φυσίγγια διαμετρήματος 12-gauge. Με απλά λόγια, φυσίγγια καραμπίνας!

Πηγή: HomemadeGuns.wordpress.com

Αυτό το τερατώδες περίστροφο είναι το πρώτο αυτοσχέδιο όπλο που βλέπουμε κατασκευασμένο με αυτό το τρόπο και έτσι το θεωρήσαμε άξιο αναφοράς για να το μοιραστούμε με τους αναγνώστες μας. Παρακάτω μπορείτε να δείτε και τη φωτογραφία του εγκληματία που το είχε στη κατοχή του.

Πηγή: HomemadeGuns.wordpress.com

Κλείνοντας, όπως έχουμε αναφέρει πολλές φορές, η απαγόρευση οπλοκατοχής και οπλοφορίας για όλους τους νομοταγείς πολίτες κάνει μόνο κακό. Όπως φαίνεται σε όλα τα άρθρα μας από αυτή τη σειρά, οι εγκληματίες πάντα θα βρίσκουν τρόπους να εξοπλίζονται με κάθε είδους όπλα, ακόμα και αν αυτό σημαίνει να τα κατασκευάζουν μόνοι τους. Έτσι οι νομοταγείς πολίτες είναι ουσιαστικά αυτοί που δέχονται όλες τις επιπτώσεις της νομοθεσίας απαγορεύσεως καθώς αναγκάζονται να είναι απροστάτευτοι.

Source link

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.