Αυτοσχέδια καραμπίνα | Αμυντικά και Στρατιωτικά Θέματα

2
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Αυτοσχέδια καραμπίνα | Αμυντικά και Στρατιωτικά Θέματα

Σε αυτή τη κατηγορία μας έχουμε δει αρκετές φορές αυτοσχέδια πυροβόλα όπλα από τη Βραζιλία και εδώ έχουμε ακόμα δύο τέτοια παραδείγματα. Όπως βλέπουμε το πρώτο όπλο που ανακάλυψαν οι αρχές τον Ιούνιο του 2017 στη Βραζιλία είναι εξ’ολοκλήρου αυτοσχέδιο. Είναι ένα όπλο κατασκευασμένο κυρίως από μέταλλο με τη κάννη του να μην είναι τίποτα παραπάνω από ένα σωλήνα κατάλληλου διαμετρήματος ώστε να δέχεται τα φυσίγγια διαμετρήματος 12-gauge.

Πηγή: HomemadeGuns.wordpress.com

Στην ίδια έρευνα οι αστυνομικές αρχές ανακάλυψαν και μία ακόμα αυτοσχέδια καραμπίνα διαμετρήματος 12-gauge αλλά με εμφανώς απλούστερο σχεδιασμό. Στη δεύτερη αυτοσχέδια καραμπίνα που βλέπουμε παρακάτω παρατηρούμε ότι ο επικρουστήρας είναι ένα απλό σύστημα ελατηρίου στο πίσω μέρος, ενώ το μπροστινό παραμένει ίδιο με τη παραπάνω.

Πηγή: HomemadeGuns.wordpress.com

Τα παραπάνω μας υπενθυμίζουν ότι οι νομοθεσίες ελέγχου όπλων είναι καλές μόνο για να αφοπλίζουν τους νομοταγείς ανθρώπους. Κανένας κακοποιός δε πρόκειται ποτέ να ενδιαφερθεί για αυτούς τους νόμους, και όσο δύσκολη και αν είναι η απόκτηση τους, θα βρει το τρόπο να τα αποκτήσει. Ακόμα και αυτό σημαίνει αυτοσχέδιες κατασκευές.

Source link

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.